Aktuellt

 

November 2017: ÅrsjögĂ„rd har nu invintrats och stĂ€ngts för sĂ€songen. GĂ„rdsfolket har stĂ€dat husen och plockat undan det som ska skyddas frĂ„n vĂ€der och gnagare. Det Ă€r fortfarande möjligt att boka visningar av gĂ„rden under de premisser som gĂ€ller (att gĂ„rden inte Ă€r lika befolkad och utrustad som under sommarhalvĂ„ret), men vi genomför inga skolprogram eller företagsfester förrĂ€n vĂ„rvintern/vĂ„ren 2018. Kontakta oss gĂ€rna för förfrĂ„gningar och bokningar inför nĂ€sta sĂ€song!

 

Hösten 2017: Skolor besöker vikingagÄrden, men det finns Àven grupper som kommer pÄ guidade turer, gÀstabud och specialanpassade bokningar som bröllop och dop m.m. För mer information, kontakta oss via e-post eller telefon. VÀlkommen!
ÅrsjögĂ„rd stĂ€nger för bokningar fredag den 10 november.

 

Augusti 2017: Viktigt meddelande angĂ„ende Årsundadagen!
I flera Ă„r har den lokala byfesten Årsundadagen arrangerats sista lördagen i augusti. VikingagĂ„rden ÅrsjögĂ„rd har dĂ„ varit öppen för allmĂ€nheten med mat, hantverk, lekar, uppvisningar och annat. I Ă„r kommer vi tyvĂ€rr inte att ha denna form av öppethĂ„llande.
Lördag-söndag den 26-27 augusti kommer dock Vikingaföreningen Fafners medlemmar att finnas pĂ„ plats dagtid och syssla med olika sorters gĂ„rdsarbete, bl a jobba pĂ„ nya hus, laga staket osv. Husen kommer att vara öppna, sĂ„ det gĂ„r bra att besöka gĂ„rden, se sig omkring, ta med fika och prata med de ideellt arbetande medlemmarna. 🙂 Vi kan eventuellt ocksĂ„ öppna upp butiken om nĂ„gon vill besöka den.
Ingen entréavgift!

 

Juli 2017: PĂ„ ÅrsjögĂ„rd har en intensiv skolsĂ€song i maj och juni avslutats. Nu förbereder sig gĂ„rdsfolket för de fyra sommaröppetveckorna med levande vikingagĂ„rd vecka 28-29 och öppethĂ„llande med guidning och hantverk vecka 30-31. LĂ€s mer om öppethĂ„llandet hĂ€r!

VĂ€lkommen till ÅrsjögĂ„rd i sommar!